Inschrijven

Staat je kind te popelen om zich elke zondag te komen amuseren op de chiro?

Tof, alle kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom op de chiro!

 

Ik wil naar de chiro, wat nu?

Stuur een mail naar inschrijven@chirojez.be met de naam van uw kind, de geboortedatum, het leerjaar op school en het telefoonnummer waarop we jullie kunnen bereiken!

Graag ook vermelden of er reeds broers of zussen in de chiro zitten. Zodra er een plaatsje vrij is krijg je bericht dat uw kind kan starten.

 

Hoe werkt de wachtlijst?

Wij starten met een wachtlijst omdat ons ledenaantal de laatste jaren sterk is toegenomen. Wij kiezen voor kwaliteit en niet voor kwantiteit, om een goede werking te garanderen. Om het systeem zo eerlijk mogelijk te laten verlopen en om gedrum aan de computers bij inschrijven te vermijden, werken we met een loting. U meldt aan per mail en uw kind komt op de wachtlijst. Wij bekijken de open plaatsen per afdeling en geven voorrang aan broers en zussen van chiroleden. De plaatsen worden toebedeeld via loting. Wij zien erop toe dat actieve leden voldoende naar de chiro komen of correct afmelden. Als dat niet het geval is, zullen we vragen om plaats te maken voor gemotiveerde kandidaten op de wachtlijst.

 

Wanneer ben ik definitief ingeschreven?

Een inschrijving is pas definitief in orde als het lidgeld betaald is. Je mag twee keer komen proberen, nadien vragen wij je om het lidgeld te betalen om je inschrijving te bevestigen.

Het lidgeld bedraagt:

  • €60 voor het 1ste kind
  • €55 voor het 2de kind
  • €50 voor het 3de kind
  • €45 voor het 4de kind

Gelieve het lidgeld te storten op naam "Chiro JEZ" op het rekeningnummer BE33 7350 3843 7246 met als mededeling “Lidgeld (naam kind) (afdeling)”.

 

Indien er ouders in aanmerking komen voor gedifferentieerd lidgeld of moeilijkheden hebben met het betalen van het lidgeld, neem dan even contact op met de groepsleiding of volwassen begeleiders. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

 

Tot dan!

 

Meer info?

Neem contact op met de groepsleiding.